دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جشن تولد متولدین فصل بهار در دانشکده تغذیه برگزار شد
جشن تولد متولدین فصل بهار در دانشکده تغذیه برگزار شد
به
گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در این روزها که در اوج کرونا
خستگی بر تن کارکنان بیداد میکند، دکتر" عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی
دانشجویی با برگزاری جشن تولد برای متولدین فصل بهار در مراسمی به آنان تبریک گفت
تا با نشاندن لبخندی ونیز عکسی یادگاری اندکی از تنش و استرس روحی کارکنان کاسته شود.
در این مراسم که روز شنبه 1/3/1400 و با
حضور هیئت رئیسه دانشکده تغذیه برگزار شد؛ دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس
دانشکده هدف از برگزاری این مراسم را عرض تبریک، ایجاد انگیزه و نشاط در بین
همکاران عنوان، و به تداوم آن در ماههای آتی تأکید کرد.
دکتر " عبدالحمید مصلی نژاد" معاون
پشتیبانی دانشکده نیز در ادامه ضمن قدردانی و آرزوی سلامتی برای متولدین این ماه
تکریم کارکنان را از عوامل مهم هر سازمانی دانستند که میتواند با ایجاد انگیزه در
بین کارکنان به پیشبرد اهداف آن سازمان و بر بهبود عملکرد کارکنان تأثیر گزار باشد.
در پایان مراسم با اهدا هدیه به اساتید و
کارمندان از متولدین فصل بهار قدردانی شد.
نظر دهید